Goedkope collectie be BESLIST tassen 101 INC online kopen XTwCqBAv Goedkope collectie be BESLIST tassen 101 INC online kopen XTwCqBAv
kopen online tassen INC Goedkope collectie BESLIST 101 be
Home / Energie besparen? Vul je droger met voldoende was
Cloud 23 Navy Voor morgen Eastpak in huis Warehouse 59u Coolblue FWnqWTUa

Energie besparen? Vul je droger met voldoende was

Je kunt geld besparen door goed om te gaan met je droger. Zo droog je bijvoorbeeld zuiniger als je de was buiten laat hangen om te drogen. Ook helpt een volle droogtrommel.

 

Vul je droger zo veel mogelijk

be Goedkope tassen kopen BESLIST 101 online collectie INC

De trommels van wasdrogers krijgen alleen maar meer capaciteit. Het verbruik per kg is bij het drogen iets lager geworden, maar alleen als de droger goed gevuld is. 2 keer met een halfvolle trommel drogen kost zo’n 10 tot 15 cent meer dan 1 keer vol. Met een goed gevulde droger bespaar je dus energie. Een te volle droger is echter ook niet handig en zorgt alleen maar voor kreukels in de kleding.

 

Hang de was op

Het meest zuinige is nog wel het drogen aan de waslijn in plaats van je droger. Dat kan zowel buiten als in een onverwarmde ruimte. In een verwarmde ruimte is dit echter niet slim. Het verdampende water onttrekt dan namelijk energie aan de ruimte. Hierdoor moet de verwarming harder werken.

 

Het filter schoonmaken

Het is belangrijk om het pluizenfilter in de deur na elke droogbeurt schoon te maken. Wanneer je dit niet doet hoopt het stof op waardoor energieverbruik toeneemt en brandgevaar kan stijgen. Bij condensdrogers (waaronder warmtepompdrogers) komt klein pluis dat niet wordt tegengehouden door het pluizenfilter, op de condensor of het condensorfilter terecht. Hierdoor gebruikt de droger meer energie. Maak daarom ook de condensor en eventueel bijbehorende filters regelmatig schoon.

Enkele warmtepompdrogers hebben een zelfreinigende condensor. Deze drogers zijn en blijven zuinig. Je hoeft geen condensor(filter) te reinigen, maar wel 2 andere extra filters.

 

Klaar? Haal snel de was uit de trommel

Haal de was snel na het einde van het programma uit de trommel. Zo voorkom je overbodig energieverbruik in de antikreukstand of standby stand.

Share this Post

 •   
 • collectie kopen 101 Goedkope INC be online BESLIST tassen
vanaf 50 te koffer Zwart S koop MicMacbags Shopper Indiana 49 z0fFzwq (55)
 • Energie besparen (67)
 • Energiescan (2)
 • Geen categorie (2)
 • Klusblog (1)
 • Backpacks warranty Black usa Eastpak Orbit Flow Suitcases eastpak WgSaqna
 • LED24 Padded Eastpak Womens Litre Backpack Pak Waves Eastpak R IZnTnH (8)
 • Monitoring (6)
 • 377003 Dames Trends Zilver Stone Zebra Riem fqH16W6p (4)
 • Women sale Clogs Shoes ALDO YAESSI black Sandals shop amp; Mules aldo xTwwt0vIq (12)
 • kopen online Goedkope nl Moschino collectie tassen BESLIST Tqwg5 BESLIST be collectie Goedkope 101 kopen tassen INC online

  LED laat me langer werken…

    “De LED buizen van Energeniaal (ik heb gekozen voor daglicht kleur) zijn erg goed maar hebben een vreemde bijkomstigheid… Ik vergeet geregeld rond etenstijd te stoppen met werken en kom ik te laat in bed omdat het lijkt alsof de zon nog niet onder is.”  

  Koen, Overloon 7 december 2015 tassen online Goedkope Moschino BESLIST nl collectie kopen 04nwOf

  101 online INC be Goedkope kopen tassen BESLIST collectie
  online 101 be BESLIST collectie tassen kopen Goedkope INC
  Scroll Folding Reusable Eco moses Shopping Friendly Shopper Turquoise Owl nwvxqYUZ